23948sdkhjf

Bliv bedre til at vaske hænder

Sælges
Udløber
1. november 2023
Stand
Ny

Se videoen til højre, hvor Pernille fortæller om og viser hvordan vi bliver bedre til at vaske hænder.

Mere end 200 kendte sygdomme overføres gennem fødevarer Årsagen til fødevaresygdommene er: Vira, bakterier, parasitter, toksiner, metaller, prioner

Symptomer af fødevareoverførte sygdomme kan være fra mildt maveubehag til livstruende neurologiske, lever- og nyre sygdomme. 89% af udbrud hvor fødevarerne blev forurenet af medarbejdere, blev patogener overført til fødevarerne ved medarbejdernes hænder (Green 2007).

 

Test og træning af håndhygiejne hæver niveauet signifikant

Sådan gør du:

  1. Tilsæt 1-2 pump af den fluorescerende håndsprit/sæbe/lotion og fordel det som ved en normal grundig afspritning af hænder.
  2. Placer hænderne i kabinettet, så de er fuldt dækkede, hele overfladen på begge hænder bør lyse ensartet. Gentag evt. pkt. 1 indtil hele overfladen lyser ensartet.
  3. Vask hænderne grundigt, tør dem og tjek igen i kabinettet. De områder som stadig gløder, er ikke vasket tilstrækkeligt.
  4. Gentag efter behov og se efter forbedringer.

Få tilbud på skærm og træningslotion med fluorescerende middel til dit behov. Det er også muligt at leje en skærm til træning af håndhygiejne. 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til træning af håndhygiejne eller UVC-lys. Se flere videoer af vores produkter på YouTube.
Sælger
NATDIS

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Danmark

Pernille Snitkjær
Telefon: +45 21223488


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.127