23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Mobil luftdesinfektion med UVC-lys

Udløber
27. november 2025
Stand
Ny

Slip for luftbåren forurening fra bakterier, virus og svampesporer på kontoret, i kantinen eller i bilen. Airgle er din mobile enhed som effektiv filtrer luften i alle typer rum. Luftrenserne har 3 filtersystemer som sender luften gennem kulfilter, hepafilter og til sidst gennem det unikke titanium pro-filter som også fjerne dårlig lugt.  Din luftrenser styres og overvåges let via app og har indbygget intelligent styring i alle modeller. 

Når du aktivt reducerer luftbåren sporer, gær og skimmel, forbedres indeklimaet, sygefravær reduceres og produktiviteten forøges.  Airgle luftrenser fjerne effektivt bakterier og vira og bidrager til en sund udvikling.

Airgle virker både til at bekæmpe sporer og skimmel, og yder ligeledes beskyttelse mod flygtige organiske forbindelser (VOC’er) og virus med gennemsnitlige diametre på under 0,1 µm, herunder coronavirus, influenzavirus, norovirus, forkølelse eller hvilken anden virus der måtte komme.

Airgle cHEPA-filteret kan rense til renrums niveau ved at fjerne partikler ned til 0,003 µm (3nm) med en effektivitet på over 99,999%.

Brug Airgle her:

  • I produktionsrum
  • I mødelokalet og på kontoret
  • I venteværelset 
  • I kantinen eller andre steder hvor vi samles
  • I bilen eller mindre kontorer

Se tekniske specifikationer på de forskellige modeller på vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har spørgsmål. 

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.047