23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Vi laver desinfektion med UVC-lys helt uden kemi

Udløber
20. november 2025
Stand
Ny

Hos NATDIS er vi eksperter i effektiv, miljøvenlig og sikker desinfektion med UVC-lys. Vi hjælper industri og landbrug med at bekæmpe bakterier, vira og svampe uden brug af kemikalier og i overensstemmelse med en grøn profil.

Hos NATDIS bruger vi kun UVC-lys i høj kvalitet, som har en garanteret effekt. Vi sørger altid for at måle UVC-lyset med effektivt måleudstyr for at verificere, at vi bruger den rette dosis. 

 

UVC-lys tilpasset jeres nuværende setup

Mange af vores kunder starter med at tro, at implementeringen af et nyt anlæg til desinficering hygiejne er både besværligt og dyrt. Det er hverken dyrt eller besværligt. Vi skræddersyer løsninger der passer ind i jeres nuværende setup. Vi skaber et godt resultat med så lidt indgriben i dit nuværende setup som muligt. Vi rådgiver og giver individuelle vurderinger. Hos NATDIS får du ikke en standardløsning, men en løsning der er tilpasset dig og dine behov. Fordi vi har stor erfaring på området, kan vi bygge en løsning op omkring jeres eksisterende setup. 

Vi følger med i den nyeste forskning inden for anvendelsen af UVC-lys, så vi altid løser opgaverne på den bedste måde. Vi er medlem hos fagorganisationer som IUVA og Dansk Center for lys, som samler og publicerer relevante informationer inden for området. Det er din garanti for, at du altid får den bedste løsning. 

På vores hjemmeside er der meget information om UVC-lys og vores produkter. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. 

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.047