23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Desinfektion med UVC-lys kan bruges i industri, landbrug og sundhedssektoren

Udløber
24. november 2025
Stand
Ny

Vores desinfektionsteknik er kemifri, kontaktfri og autonom og finder anvendelse i rigtig mange områder. Der er ikke meget vi ikke kan, når vi taler UVC desinfektion.

Vi bruger ozonfri anlæg som kan desinficere luft, væsker og overflader, og UVC-lyset virker på alt som har DNA og RNA. Det vil sige, at uanset om du har problemer med bakterier, virus, svampe eller sporer, så kan vi hjælpe med en løsning.

UVC kan dog heller ikke skelne mellem bakterier og f.eks. mennesker, så derfor stilles der sikkerhedsmæssige krav til installationen, som også skal sikres mod personuheld.

Vores store erfaring fra mange forskellige opgaver i mange brancher, giver et godt udgangspunkt for at finde den optimale løsning og koble det med et højt sikkerhedsniveau med både passive og aktive elementer.

 

Skræddersyede løsninger mod bla. E-coli og Salmonella
Opgaven starter ofte med en behovsanalyse og evt. også et kort besøg, hvor vi sammen med jer, finder den optimale løsning på præcis jeres problemstilling.

Vores referencekartotek indeholder et væld af forskellige opgaver inden for naturlig desinfektion i luft, væsker og på overflader, så der er en bred erfaring at trække på.

Mange virksomheder arbejder hen i mod at få en større sikring mod forurening i produktionen og en bedre produktholdbarhed. Det giver god mening, men kan være svært at forene med brug af mindre kemi i produktionen. Her kan vi hjælpe, for UVC-lyset er en kemifri og kontaktfri desinfektionsmetode, som netop bruges til at sikre både luft og overflader mod uønskede mikroorganismer.

Lyset bliver brugt i adgangssluser til både småt og stort gods som råvarer, emballage, færdigvarer, bånd og tappesystemer i nærmest alle typer produktionsvirksomheder. Især virksomheder der arbejder med særligt sensitive områder som f.eks. mælkepulverproduktion, forarbejdning af ferske produkter med begrænset holdbarhed og produktion af lægemidler og hjælpemidler til produktion, anvender UVC desinfektion i stor stil.

 

Bio-sikkerhed og PRRS eller ASF
I landbrug arbejder vi intensivt med Bio-security på mange niveauer, hvor desinfektion af indgående luft i kombination med vare- og godssluser giver en høj grad af sikkerhed. Vores kunder er danske og udenlandske store besætninger som især har bekymringer omkring smittesikring mod virus som PRRS og AFS.

Rigtig mange landbrug sparer hver dag arbejdstid til besværlig rengøring, ved at have vores UVC anlæg i foder- og vandtankene. En simpel og effektiv løsning som også sikrer besætningen mod forurening i foder og vand.

 

Log 1 – 2 – 3 eller 4?
Alle vores løsninger dimensioneres ud fra jeres ønsker og krav til reduktion, om det er log 1 eller log 4. Vi tager også højde for det aktuelle miljø og sikrer, at der vælges den rigtige type UVC anlæg til opgaven. Vi tilbyder at kontrolmåle den færdige installation og kan levere løsninger med fuldstændig styring og overvågning af UVC niveau med mulighed for udlæsning af hændelser.

 

Læs mere om desinfektion med UVC på vores hjemmeside. Kontakt os gerne på telefon +45 22 680 680 eller på mail@natdis.dk

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.047