23948sdkhjf

Tromlevasker Drumline

Sælges
Udløber
26. maj 2023
Stand
Ny


Den mest gennemførte tromlevasker på markedet til kontinuerlig vask af mindre emner i produktionen i både små- og store serier direkte efter bearbejdning. En af de bedste løsninger som er et resultat af mere end 30 års erfaring med produktion af netop denne type vaskeanlæg i Danmark. I får en tromlevasker hvor funktionalitet, detaljer og kvalitet er i fokus. Den er utrolig velegnet til vask af ensartede emner efter stansning, drejning eller lignende direkte i produktionslinjen og fås i fire størrelser samt som specialanlæg.

Standardmoduler: 

Spulevask
Spuleskyl
Varmluftstørring.
Ekstra optioner:
 

Filtersystem
Automatisk kemidosering
Udsugningsventilator
Fødesystemer
Olieseparator
Plasttromle
pH- og ledningsevnemålerDrumline tromlevasker
Denne type vaskeanlæg er særligt velegnet til vask af ensartede emner efter stansning, drejning eller lignende produktionsmetoder, typisk direkte i produktionslinjen. Du undgår således håndtering af emnerne imellem bearbejdningsmaskiner og vaskeanlæg.
 
Tromlevaskeren kan anvendes til vask imellem forskellige trin i produktionen, hvor at efterfølgende produktionsprocesser kræver at emnerne er rene, eller som slutvask inden emballering eller kvalitetskontrol af emnet.
 
Det er en robust tromlevasker med spuling, hvor emnerne bevæger sig ned i tromlen. Den fås i fire størrelser, og også som specialanlæg. Vores standardmoduler er spulevask, spuleskyl og varmluftstørring og derudover har vi ekstra optioner, som f.eks. filtersystem, olieseperator og udsugningsventilator.
 
Tromlevaskeren er udført i 100% rustfrit stål og har bl.a. automatisk vandpåfyldning, så der sikres det optimale væskeniveau hele tiden.
Perfekt industriløsning
Denne tromlevasker er den perfekte industriløsning til både små og store produktioner. I en produktion skal hvert led køre gnidningsfrit, så produktionen kører optimalt. For at en produktion kører optimalt er det vigtigt, at de maskiner der bliver brugt er effektive og præcise.
 
Med denne tromlevasker kan du optimere din produktion, både hvad angår produktionstid, kvalitet og effektivitet.
 
Tromlevaskeren anvendes især i metalindustrien, fordi den er velegnet til firmaer inden for drejning, fræsning og stansning samt anden bearbejdning i metalindustrien til at fjerne olie, kølesmøremidler, fedt, polerpasta, sod og metalspåner. Den sikrer ligeledes en konstant høj kvalitet i overfladen.
 
Ligeledes er den velegnet til luftfartsindustrien, hvor der stilles høje krav til renhed og ligesom bilindustrien arbejder vi med store serier, hvor denne type vaskeanlæg oftest er den optimale løsning.
 
Dette vaskeanlæg er meget populært til opgaver i bilindustrien og er udviklet til både store og små produktionslinjer alt afhængig af jeres behov.


Kontakt os i dag!
Vi er eksperter i vaskeanlæg, ultralydsrenser og filtersystemer, og vi kan hjælpe dig med at finde dit nye vaskeanlæg, så du kan optimere og effektivisere din produktion.
 
Vi sidder klar på mail og telefon til at hjælpe dig. Så hvis vi skal hjælpe dig med at finde din nye løsning, eller hvis du har nogle spørgsmål og brug for råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte os.
Sælger
Anmasi A/S

Anmasi A/S
Thorsvej 240
7200 Grindsted
Danmark

Anders Hedeby Sørensen
Telefon: +45 76500232

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.141