23948sdkhjf

ATEX Vaskeanlæg

Sælges
Udløber
26. maj 2023
Stand
Ny

EX-LINE ATEX-ZONE 2

Din løsning til eksplosive væsker med et lavt flammepunkt hvor sikkerhed og funktionalitet er i fokus

Vi er specialister i levering af ATEX-zone 2 vaskeanlæg som anvendes til eksplosion farlige væsker og tilbydes med både vask, skyl og tørring i en automatisk og manuel udgave. Dette anlæg vasker emnerne med ultralydsrensning og kan anvende opløsningsmidler og alkohol med et flammepunkt på ned til 12°C.

Anlægget leveres standard med ultralydsrensning, skylletrin og tørring i et unikt design, hvor sikkerhed og funktionalitet er i højsædet hvilket tydeligt afspejler sig i mængden af standardudstyr.

Eksplosion-sikringen er således at vi tilsætter nitrogen i ultralydskassetten hvor transducerne befinder sig i ATEX-zonen og derved fjerner risikoen for antændelse. Det unikke ved vores system er at vi ikke har en kontinuerlig tilsætning af nitrogen under driften, som ville skabe et stort forbrug og behov for en stor nitrogenbeholder, hvilket ofte skaber nogle andre sikkerhedsmæssige problematikker.

I stedet har vi en konstant trykovervågning af ultralydskassetten, som er tilsluttet en lille flaske nitrogen der i stedet for kontinuerlig tilsætning blot opretholder trykket og giver en alarm hvis der forekommer et trykfald.
Dertil leveres anlægget med to ventilatorer som ved normal drift arbejder på halv kapacitet og i tilfælde af et nedbrud på den ene ventilator skifter udstyret automatisk til fuld drift på den anden således at risikoen for at skabe en eksplosiv atmosfære er minimeret.

Udover dette er begge ventilatorer udstyret med en UPS som i tilfælde af strømsvigt sikre at udsugningen fortsætter i en begrænset tidsperiode således udstyret kan tømmes for væske og derved undgår vi en eksplosiv atmosfære.
Ultralydsrenseren leveres med antistatisk armbånd til operatøren der sikre jording under betjening af udstyret således at risikoen for gnister er elimineret under betjening af vaskeanlægget.

Dette anlæg er meget udbredt i 3D-print industrien til rensning af SLA-printede emner i epoxy og akryl resin, men tilbydes til alle opgaver hvor det er nødvendigt at arbejde med eksplosionsfarlige væsker. Den leveres både som en standard og specialløsning afhængig af kundens behov.

Se video af anlægget på ANMASI hjemmeside: 

https://anmasi.dk/prts/ex-line-atex-zone-2/
Sælger
Anmasi A/S

Anmasi A/S
Thorsvej 240
7200 Grindsted
Danmark

Anders Hedeby Sørensen
Telefon: +45 76500232

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.156