23948sdkhjf
Del siden
Sælges

NATDIS skaber løsninger til kundens behov - Region Sjælland

Udløber
21. marts 2024
Stand
Ny

Enhver løsning starter med et behov fra kundens side. I forbindelse med at Region Sjælland var i gang med en effektiviseringsproces, efterspurgte de en desinfektionsløsning, som opfyldte deres behov. De stillede os, NATDIS, opgaven; at skabe en UV-tunnel til at desinficere skabe, som skulle passe ind i deres produktionssetup, være effektiv, automatisk og brugervenlig, og minimere deres brug af ressourcer som vand.

UV-tunnelen skulle desinficere 360° både indvendigt og udvendigt på skabene. For at sikre den mest optimale desinfektion, blev skufferne fra skabene placeret på deres egen vogn, så de kunne desinficeres uden at blokere for UVC-lyset indvendigt i skabene. UV-tunnelen skulle levere en desinfektion på 99,99% af aftalte bakterier og vira. Emnerne skulle desinficeres efter at have været i brug op til 7 dage på Køge supersygehus. Emnerne desinficeres når de kommer retur til Køge supersygehus’ distributionscenter, og inden de bliver fyldt og sendt ud igen. Derfor skulle UV-tunnelen placeres fra uren og ren side, for at opnå en desinfektionsproces, der sikrede en høj hygiejne. Da alle behov og specifikationer var blevet fastlagt, blev den kreative proces påbegyndt. Der blev designet en UV-tunnel som levede op til kundens behov, og sikrede den mest optimale løsning. Tegningerne blev gennemgået og godkendt af kunden. Da alle behov var indarbejdet i UV-tunnelen, blev produktionen påbegyndt.

Efter installationen blev UV-tunnelen gennemtestet og præsenteret for Region Sjælland. Gennem testningen sikrede vi at UV-tunnelen leverede den forventede UVC-dosis, og fungerede optimalt. I forbindelse med leveringen blev både CE-mærkningen og risikovurderingen udarbejdet. Risikovurderingen blev udarbejdet for at sikre at UV-tunnelen blev benyttet korrekt og sandsynligheden for arbejdsskader var minimeret. Når man arbejder med UVC-lys er det vigtigt at huske, at det ikke kan kende forskel på bakterier, svampe, vira eller mennesker. Det er derfor vigtigt at tage sine forholdsregler, når man arbejder med UVC. Hos NATDIS hjælper vi altid med en risikovurdering og sikker omgang med UVC-lyset.

UV-tunnelen til Region Sjælland blev specialbygget ud fra deres behov. UV-tunnelen skulle være effektiv og levere en høj desinfektion, samtidig med at den skulle være brugervenlig. Hos NATDIS skaber vi løsninger til det enkle behov. Vi rådgiver fra start til slut, og er med i hele processen. Det er vi for, at sikre den mest optimale løsning for jeres virksomhed. At skifte til en UVC-løsning behøves ikke at være svært eller dyrt. Vi har gjort det nemt at implementere UVC-løsninger i jeres setup gennem specialdesignede produkter. Har I ligesom Region Sjælland behov for en ny og effektiv måde at sikre høj hygiejne og desinfektion, så kontakt os på +45 22 680 680 eller læs mere på vores hjemmeside https://natdis.dk/.

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.078