23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Krympepakning: Den smarte måde at beskytte fødevarer

Udløber
8. august 2024
Stand
Ny
Producent
Minipack

For at få jeres produkter til at forblive friske og lækre, når de når frem til kunderne er svaret krympepakning!

Krympepakning er en fantastisk emballeringsmåde, der hjælper med at beskytte jeres fødevarer på flere måder. Lad os se på, hvorfor krympepakning er så smart:

Bevarer friskhed: Krympepakning skaber en tæt forsegling omkring fødevarerne, der holder luft og fugt ude. Dette forlænger holdbarheden af fødevarerne, så de forbliver friske og velsmagende i længere tid.

Hygiejnisk og sikkert: Den stramme indpakning af krympefilmen beskytter fødevarerne mod snavs og bakterier. Det sikrer, at jeres produkter forbliver rene og sikre at spise, når de når frem til kunderne.

Fremhæver produktet: Krympepakning giver jeres produkter en flot og indbydende præsentation. Den klare film gør det muligt for kunderne at se produktet, inden de køber det, hvilket øger tilliden til kvaliteten.

Praktisk opbevaring: Krympepakning reducerer pakkens volumen, hvilket sparer plads under opbevaring og transport. Dette er især nyttigt for restauranter, supermarkeder og fødevareproducenter med begrænset plads.

Beskytter mod lækager: Krympepakning danner en stærk forsegling, der forhindrer spild og lækager. Så uanset om du transporterer saftige frugter eller frisk salat, vil krympepakning holde indholdet sikkert på plads.

Bæredygtigt valg: Krympefilm bruger ofte genanvendelige materialer, hvilket gør det til et mere miljøvenligt emballagevalg. Ved at vælge krympepakning hjælper du med at reducere affald og gør noget godt for planeten.

Hurtig og effektiv: Krympepakning er hurtig og nem at anvende, især med de professionelle originale maskiner fra Minipack. Det sparer tid og arbejdskraft, hvilket gør emballeringsprocessen mere effektiv.

Derfor er krympepakning er et godt valg til at beskytte jeres fødevarer. Det er en pålidelig måde at bevare friskhed, sikkerhed og kvalitet. Endelig kan en krympepakker altid anvendes blot til at pakke, altså uden krymp, så den blot skaber en pose omkring produktet.  

For et bredt udvalg af krympepakkemaskiner klik her. 

Eller kontakt Genpack's konsulenter på tlf.  44 48 62 00 / sales@genpack.com. De er klar til at sikre, at I får den rigtige løsning til netop jeres behov. 

 

Genpack A/S
Hirsemarken 6-8
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15046244
P nummer: 1000850644

Kontaktperson

Henrik Carøe Gjellebøl
Salgsdirektør
+45 44486200 sales@genpack.com

Send til en kollega

0.047