23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Dansk Procesventilation tilbyder markedets mest robuste klapventiler fra Dustcontrol

Udløber
1. maj 2035
Stand
Ny

Klapventil
Dustcontrols klapventiler er ubetinget markedets mest robuste klapventiler. Huset er støbt i aluminium, og klappen, som holdes på plads af en kraftig fjeder, er i kraftig plast med indvendig gummitætning.

Alle klapventilerne kan leveres med og uden microswitch. Med microswitch på klapventilerne startes og stoppes rengøringssystemet automatisk.

Vægventil
Dustcontrols vægventiler kan både leveres hvidlakeret og i poleret aluminium.

Der leveres to forskellige monteringssæt: Det ene med 90° bøjning, som typisk anvendes, når rørsystemet skal skjules i væggen, og det andet med lige tilslutning, som typisk anvendes, når rørsystemet skal føres synligt på bagsiden af væggen.

Vægventilerne kan leveres med og uden microswitch. Med microswitch i vægventilerne startes og stoppes rengøringssystemet automatisk.

Væg- og gulvventil
Dustcontrols væg- og gulvventil er specielt velegnet til nedstøbning i gulve. Når ventilen nedstøbes, ligger den helt plant med gulvet og tåler en punktlast på hele 180 kg.

Ventilen er med sit rustfaste og plane låg ligeledes velegnet til montage i renrumsvægge. Ventilen åbnes nemt med en lille nøgle-krog.

Væg- og gulvventil til renrum
Denne væg- og gulvventil er speciel udviklet til at opfylde kravene til renrumsløsninger. Ventilen har antistatisk ventilhus produceret i armeret polypropylen. Den udvendige (synlige) del er i rustfast stål.

Ventilen passer i teknikvægge og -gulve og kan ligeledes nedstøbes i betongulve. Låg, fjeder og dækplade kan udskiftes uden at demontere ventilhuset.

Ventilen passer til Ø38 mm rengøringstilbehør og kan udrustes med induktiv sensor til automatisk start/stop af rengøringssystemet.

Læs mere om klapventiler fra Dustcontrol her

eller kontakt os på mail

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062