23948sdkhjf

Bannere

Tilbage til virksomhedsprofilen.

 Expression har slidstærke bannere med eget tryk i topkvalitet. Du kan få trykt dit logo, slogan eller noget helt tredje. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Vores bannere er lavet af brandhæmmende og sikkerhedsgodkendte materialer (B1) og er derfor velegnet til brug på messer, i butikker, til koncerter, udstillinger og andre placeringer.

Vi laver bannere i stof og PVC. Både stofbannere og PVC-bannere fungerer godt både underdørs og indendørs og kan derfor bruges som stilladsbanner, facadebanner, ophæng i butik, på en mur og mange andre steder. Vores PVC-bannere er især meget slidstærke og holdbare og kan derfor modstå de fleste vejrmæssige udfordringer. Vi leverer altid bannere i høj kvalitet, hvilket gør dem genanvendelige på tværs af arrangementer.

Alle vores bannerløsninger er med udgangspunkt i alle former for efterbehandlingen, dvs. med løbegang top/bund, rundstok, metalringe, sejlringe, keder, kantforstærkninger, renskåret osv. Det er naturligvis noget vi vejledere om fra opgave til opgave. Vi kan printe op til 500 cm bred i et stykke på udvalgte printmedier f.eks. format 450 cm bred x 700 cm høj i et stykke.

Fakta om Expression ApS

Adresse
Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg

Region
Danmark
Midtjylland
Skanderborg Kommune

Telefon: +45 61653597

CVR nummer: DK35044744

P nummer: 1018282131

Ansatte: 2

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.047