23948sdkhjf

Støjskærme

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Mange mennesker er plaget af støj fra trafik og andre støjkilder. Støj er ikke kun generende, men vedvarende støj over grænseværdierne er også sundhedsskadeligt.

En

støjskærm

dæmper støjen fra veje, jernbaner og industriområder markant. Dermed forbedrer en støjskærm livskvaliteten og sundheden for mennesker, som bor og opholder sig i områder, der er påvirkede at støj. En støjskærm kan også mindske støjbelastningen i et område, så der kan gives tilladelse til at opføre boliger.

Saferoad

leverer og monterer højt absorberende støjskærme, der effektivt reducerer støj fra for eksempel stærkt trafikerede veje. Derudover rådgiver vi om støjskærme, og vi hjælper med projektering, så der bliver taget hensyn til adgang for fodgængere og cyklister og ledningsføring med mere.

Støjskærmen er udført i aluminiumskassetter og kan tilpasses på mange forskellige måder, så den passer ind i det omkringliggende område. Der kan for eksempel monteres træespalier på støjskærmen, hvis du ønsker at opnå et anderledes udtryk. Det er også muligt at udstyre skærmen med beplantning, så skærmen får et levende udtryk og bliver en grøn skærm. Det er også muligt at montere gennemsigtige støjskærme, hvilket gør det muligt at lys kan passere igennem skærmen.

Hos Saferoad har vi betydelig erfaring med at montere mange forskellige typer af støjskærme. Vi rådgiver gerne om, hvordan du opnår den størst mulige effekt og længst mulige levetid på en støjskærm.

Kontakt Saferoad

, hvis du vil høre mere om, hvordan en støjskærm kan dæmpe støjen i dit område, eller læs mere om støjskærme på vores hjemmeside.

Fakta om Saferoad Daluiso A/S

Adresse
Saferoad Daluiso A/S
Hvidkærvej 33
5250 Odense SV

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 70302030

CVR nummer: DK21778702

P nummer: 1005198706

Kontaktpersoner

Benny Hansen
Stilling: kalkulations- og projektchef
Steen Bertelsen
Afdeling: salg
Direkte telefon: +45 20252599
Søren Neergaard
Stilling: Business Unit Manager

Send til en kollega

0.078