23948sdkhjf

Brochureholdere

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Med Expressions brochureholdere er det nemt for dig og din virksomhed at fremvise jeres tekstmateriale i butikker og indgangspartier, i showrooms, på messer, produktlanceringer, konferencer eller hjemme på kontoret. Vi har et stort udvalg af billige brochureholdere i akryl og andre letvægtsmaterialer samt brochureholdere i metal. Hos Expression har vi brochureholdere for enhver smag og pengepung.

Hos Expression finder du brochureholdere til de mest populære formater. Vi har brochureholdere til A4 og A5, A3 og A6 samt M65 og til alle andre populære formater. Vi har et stort produktsortiment af brochureholdere og brochurestandere, der opfylder forskellige behov.

Vi har blandt andet brochurestativer med plads til én brochure og så har vi brochurekarruseller med 32 rum. Skal du bruge en helt simpel holder med plads til budskab på logoplader og 2-3 hylder til markedsføringsmateriale, så anbefaler vi vores tilted brochureholder i sort pulverlakeret aluminium og akryl. Har du specifikke ønsker til størrelsen på din brochureholder, kan vi også specialdesigne en løsning til dig og din virksomhed.
Hos os finder du både brochureholdere og brochurestandere i forskellige materialer, designs og farver med enten lommer eller hylder til dit præsentationsmateriale. Køb din nye brochureholder hos os – vi er din professionelle leverandør af messeudstyr og udstillingssystemer.

Skriv til os på hh@expression.nu eller fang os på tlf. 61653597. 
 

Fakta om Expression ApS

Adresse
Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg

Region
Danmark
Midtjylland
Skanderborg Kommune

Telefon: +45 61653597

CVR nummer: DK35044744

P nummer: 1018282131

Ansatte: 2

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.046