23948sdkhjf

MK8 - Pallelaster

Tilbage til virksomhedsprofilen.

MK8 - pallelaster fra DAN Palletiser

Pallelasteren er en fleksibel højhastighedspallelaster, som også kan palletere i flere niveauer. Dette vil give et øget flow i end-of-line processen. Den er derfor også god til palletering i virksomheder med stort produktions flow.

Konstruktion:
Pallerne som maskinen kan håndtere er både EUR paller, 1/2 paller, 1/4 paller og industripaller (1000 x 1200 mm). Den kan palletere 200 pallelag pr. time, og der kan lageres 100 forskellige pallemønstre via operatørpanelet. En MK8 pallelaster palleterer produkter fra flere produktionslinjer på samme tid. En transfervogn sørger for at køre den korrekte palle frem til læssepositionen således, at produktet sættes på den rigtige palle. Derudover er den modulopbygget og kan derfor i vid udstrækning tilpasses omgivelserne i produktionshallen, idet indløbsbaner og pallebaner kan sammensættes, vinkles, hæves og sænkes på et utal af måder.

Kan palletere:

 • Plastikbakker
 • Kasser
 • Åbne kasser
 • Poser og sække
 • Bakker
 • Aviser og blade
 • SRS kasser
 • Krympepakkede produkter
   

Funktion:
Produkterne kører fra pakkemaskinerne ind på indløbsbanen og videre ind i pallelasteren. Her formes pallelaget, hvorefter det nænsomt skubbes ud på lasteplanet. Samtidig kører en tom palle fra et pallemagasin ind i pallelasteren og pallelaget skubbes derefter fra lasteplanet videre ud på pallen. Produktet bliver på intet tidspunkt løftet fra underlaget, hvilket gør pallelasteren til den mest skånsomme form for palletering. Pallelagene rettes automatisk op, så den færdigpalleterede palle står snorlige. Pallen kan derefter vikles, køres på lager og transporteres ud til kunden, uden produkterne vælter af eller beskadiges.

Tilbehør:
MK8 pallelasteren er konstrueret til store produktionsvirksomheder med stort flow. Der kan tilkøbes meget forskelligt ekstraudstyr, så vi på næsten alle områder kan imødekomme kundernes behov for effektiv palletering.
Vi kan bl.a. nævne:

 • Arkpålæggere, til placering af pap- eller papirark på pallen og/ eller imellem lagene
 • Produktelevatorer, hvis pallelasteren installeres på et andet niveau end pakkelinjen
 • Hankelukker, der lukker hankene på stabelbare plastikkasser inden palletering

Vi leverer naturligvis også rulle- og kædebaneanlæg til transport af såvel tomme som fyldte paller.

Maskinerne konstrueres af vores erfarne mekaniske og elektriske konstruktører hos DAN Palletiser. Hele maskinen fremstilles og samles på vores egne værksteder. Pallelasterens styring bygges og programmeres på DAN Palletiser.

Vores serviceafdeling tilbyder forskellige former for serviceaftaler, så vi vedligeholder pallelasteren regelmæssigt, og den dermed altid fungerer optimalt. Vi yder også døgnservice, hvis der er behov for assistance.

Kontakt os, og vi finder sammen den bedste pallelaster til din produktion! Og med en pallelaster fra DAN Palletiser arbejdsmiljøet blive forbedret, og give mindre nedslidning af medarbejdere.

www.dan-palletiser.com - +45 5838 2193 - sales@dan-palletiser.dk

Fakta om Dan Palletiser A/S

Adresse
Dan Palletiser A/S
Industrivej 12
4241 Vemmelev

Region
Danmark
Sjælland
Slagelse Kommune

Telefon: +45 5838 2193

CVR nummer: DK38776746

P nummer: 1022628379

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Dan Palletiser
Stilling: Sales
Direkte telefon: +45 5838 2193

Send til en kollega

0.062