23948sdkhjf

Innovative emballager fremstillet af RPC Superfos

Tilbage til virksomhedsprofilen.

RPC Superfos udvikler og fremstiller brugervenlige plastemballager af høj kvalitet til produkter, som bruges af mennesker hver dag gennem hele livet, det være sig fødevarer, mejeriprodukter, kosmetik, olie og maling osv.

RPC Superfos er markedsførende og har 8 fabrikker i Europa. RPC Superfos er den eneste emballageproducent, der kan tilbyde det fulde, homogene produktsortiment, som store europæiske kunder kræver.

Strategien er baseret på et stærkt engagement i målrettet produktudvikling, som gør RPC Superfos i stand til hele tiden at kunne præsentere et sortiment af nye produkter og produktforbedringer med høj teknisk udførelse og fokus på brugervenlighed, design og dekoration. Dette medfører en række knivskarpe løsninger, som giver fødevare- og non-food industrien nye muligheder for at fremhæve deres mærkevarer helt unikt ved hjælp af plastemballage – også indenfor segmenter, der traditionelt domineres af metal- og glasemballage.

Bæredygtige emballageløsninger spiller en vigtigere og vigtigere rolle, og RPC Superfos tager naturligvis sin del af ansvaret indenfor dette område og har taget det gennem de seneste år. Vores mål om at reducere CO2 forbruget er indarbejdet i vores daglige produktion. Vi bruger kun råmaterialer, som kan genbruges, eller som vi på anden miljøvenlig vis kan skille os af med, og vi mindsker med succes vores forbrug af såvel ressourcer som energi i produktionen.

Fakta om Berry Superfos

Adresse
Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 59111110

Fax: +45 59111212

CVR nummer: DK43239511

P nummer: 1003207217

Ansatte: 3700

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lis Warming Nielsen

Ulla Vennervald Nielsen
Afdeling: Head Office
Stilling: Executive Assistant & HR Coordinator
Direkte telefon: +45 59111151

Send til en kollega

0.112