23948sdkhjf

GSM Switch og TeleSwitch

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Tænd varmen eller elektriske apparater med telefonen

GSM Switch og TeleSwitch er fjernstyrede strømafbrydere og tilbagemeldere, ideelle til hjemmet, sommerhuset, kontoret eller værkstedet. Eksempelvis er det som sommerhusudlejer ikke længere nødvendigt at køre ud til sommerhuset for at tænde og slukke for installationerne, før og efter at lejerne har benyttet huset. Det hele klares hurtigt med et telefonopkald eller en SMS-besked.

Udgangene på GSM Switch / TeleSwitch forbindes til de installationer, der ønskes fjernbetjent (tænd/sluk el-radiator, udendørsbelysning, poolvarme etc.). Herefter kan der sendes en besked til switchen for at tænde eller slukke udgangene manuelt.

Indgangene forbindes til de funktioner, der ønskes kontrolleret (alarmere om indbrud via berøringsløse dørkontakter eller PIR-sensorer, vandstandsmelder i grundvandsbrønd, maskinstop etc.).

GSM Switch betjenes via SMS-beskeder og har 4 digitale indgange, 2 udgange samt en temperatursensor indgang (1,5 m termoføler medfølger). Termostatfunktionen kan bruges til at styre de to udgange og yderligere som alarmfunktion med mulighed for at sende en SMS-besked ved for høj eller for lav varme. Ved strømsvigt sendes en SMS-alarm, og enheden fortsætter driften ved hjælp af den indbyggede batteri-backup.

TeleSwitch tilsluttes fastnetlinjen og kan styres med trykknaptelefon eller mobiltelefon. To kanaler kan programmeres til at være indgange eller udgange. En indbygget timerfunktion gør det muligt at bestemme, hvor længe en udgang skal være sluttet.

Se brugervejledning

Fakta om CB Svendsen A/S

Adresse
CB Svendsen A/S
Kirke Værløsevej 22
3500 Værløse

Region
Danmark
Hovedstaden
Furesø Kommune

Telefon: +45 44485286

Fax: +45 44485784

CVR nummer: DK82508414

P nummer: 1002648308

Ansatte: 50

Certifikater: AAA - bronze-diplom, ISO 9001:2015

Kontaktpersoner

Jakob B. Svendsen
Stilling: COO
Shøle B. Offenbach
Afdeling: Marketing
Stilling: Marketing og Presseansvarlig
Direkte telefon: +45 53574686

Send til en kollega

0.062