23948sdkhjf

Proces Refraktometer

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Refraktometerne måler koncentration (vægt %), Liquid Density (% solids), Brydningsindex (nD), eller Refraktivt Index (R.I.) som det også benævnes, samt °Brix i procesvæske. Med den nye generation refraktometer kan transmitteren tilsluttes 1 eller 2 refraktometer sensorer samtidigt.

Sensorer til ethvert formål

Aggressive væsker eller ultra rene finkemikalier

Sanitær eller industriel udførelse

Alle rørstørrelser og tanke

Installation i Ex-områder

Digital transmitter
Digital transmitter og tilhørende sensorer betyder at der kan kobles 2 sensorer til én og samme transmitter, uanset sensortype og applikation.

Alle sensorerne i dette system måler ved hjælp af en lyskilde der usender lys ved 589 nm, en bølgelængde der giver de sande værdier for væskens brydningsindex.

Sensorerne er ”Plug and Play”. Hver sensor sender det refraktive index og procestemperaturen til den digitale transmitter, og sensorerne kan udskiftes uden at ændre kalibreringen.

Den nye digitale transmitter er forsynet med Ethernet.
Koncentration af opløst tørstof i en væske ændrer sig med det Refraktive Index (nD). nD bestemmes ved måling af den ”kritiske vinkel”, som er vinklen hvor lyset skifter fra refraktion til total refleksion. Denne vinkel svarer til grænselinien mellem det mørke og lyse felt, der måles af Imagedetektoren.

Se mere klik her

Fakta om Lisco Analytical ApS

Adresse
Lisco Analytical ApS
Stamholmen 147
2650 Hvidovre

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 21141050

CVR nummer: DK30508785

P nummer: 1014301271

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jens Poulsen
Stilling: Product Manager
Direkte telefon: +45 21141050

Send til en kollega

0.078