23948sdkhjf

Multiline Inline maskine

Tilbage til virksomhedsprofilen.

MULTILINE er beregnet til fyldning af flydende og halvflydende produkter. Alle dele i kontakt med produkterne samt bæreramme er fremstillet af rustfrit stål og behandlede aluminiums materialer.

Afhængigt af den ønskede kapacitet og størrelsen og formen af ​​beholdere der skal fyldes, er Multiline maskinerne tilgængelige i 2 til 8 række versioner eller i en 2 x 5 twin række version med en kapacitet på op til 40.000 bægre / time.

Maskiner bygget til flere kop størrelser, kan enten have udskiftelige lameller eller har lameller med huller af forskellige størrelser og former.

De elektriske dele er monteret i en rustfri stål kabinet fastgjort til maskinen. Betjening af maskinen styres via en Siemens S7 PLC og et touch screen kontrolpanel med et display, der viser alle relevante data.

Maskinen er som standard udstyret med en stempel dosering til nøjagtig dosering af flydende og halvflydende produkter. Justering af volumen gøres fra kontrolpanelet.

Svejse temperatur, svejse tid, og hastigheden på ​​maskinen styres fra kontrolpanelet, som også er forsynet med driftsdata samt fejlmeldinger.

Du kan læse mere om Multiline fyldemaskiner her

Fakta om Primodan A/S

Adresse
Primodan A/S
Skimmedevej 10
4390 Vipperød

Region
Danmark
Sjælland
Holbæk Kommune

Telefon: +45 59431479

CVR nummer: DK32776353

P nummer: 1015869972

Ansatte: 75

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Frederik Klausen
Stilling: Regional Salgsdirektør

Lars Henriksen Lars Henriksen
Stilling: Salgsdirektør
Direkte telefon: +45 21656272

Send til en kollega

0.173