23948sdkhjf

TENTE Møbelhjul

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Bevægelse er frihed. Det er ikke så underligt, at trangen til bevægelse og frihed ikke stopper ved husdøren: Trenden, der bliver stadig mere moderne hedder møbler på hjul.

For TENTE, som er en af de førende hjulproducenter, er dette en god grund til også at beskæftige sig med dette område. Således opstod vores egen kollektion, som opfylder de høje krav, som møbeldesignerne stiller. Hvad enten det drejer sig om borde, senge, reoler osv. – så gør TENTE nu boligen mobil.

Denne produktlinje er naturligvis afstemt optimalt efter de sensible gulvbelægninger i boligen ved hjælp af de forskellige hjulbaner.

Vores designere og ingeniører har naturligvis også et så højt ambitionsniveau, at de sørger for med form og materialer at tilpasse deres innovative produkter til de elegante omgivelser i en moderne bolig. Resultatet består af meget æstetiske produkter, som får en bærende rolle overalt.

De fås som enkelt- eller dobbelthjul, i forskellige materialer som stål og kunststof samt med og uden bremse. Dermed viser TENTE, at hjulet indgår som et selvstændigt element i møbeldesign.

Tal med os, hvis du har brug for at sætte dit produkt i bevægelse på en hurtig og elegant måde. Vi står gerne til rådighed.

Fakta om TENTE A/S

Adresse
TENTE A/S
Birkemosevej 32
8361 Hasselager

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70108210

CVR nummer: DK44078015

P nummer: 1001847570

Ansatte: 15

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bo Christensen
Afdeling: Salg & Marketing
Stilling: Intern salg
Direkte telefon: +45 70108210

Send til en kollega

0.08