23948sdkhjf

TENTE Sengehjul

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Inden for de mest forskelligartede områder er TENTE blevet markedets førende på grund af vores innovative produkter af høj kvalitet. Således er det også på det medicinske område med hjul til bl.a. hospitalsudstyr. Det er intet under, at de fleste børn, der kommer til verden på et hospital, foretager deres ”første skridt” på et TENTE-hjul.

TENTE har på verdensplan idag en markedsandel på over 70 % af dette marked. Det er et godt eksempel på, at et nicheprodukt med intelligent koncept, kvalitet langt over gennemsnittet og løbende videreudvikling yder et sundt bidrag til de syges helbredelse.

Med intelligente detailløsninger opfylder TENTE's sengehjul de strenge krav, der stilles til komfort, hygiejne og sikkerhed: En specialbygget gaffel og stærke materialer klarer uden problemer den regelmæssige rengøring ved temperaturer over 90 grader. Selv desinfektion i hospitalets autoklave betyder ikke noget for et sengehjul af mærket TENTE.

TENTE's centralbremsesystem, som betjenes med én fod, letter hospitalpersonalet i deres arbejde. Antistatiske hjul kan desuden benyttes på operationsstuer. Disse egenskaber har overbevist sengefabrikanterne i hele verden. Vores ingeniører og designere er ansvarlige for, at vi er førende indenfor hospitalssenge, og de mange udmærkelser er velfortjent løn for omhyggeligt arbejde. En usædvanlig succes-historie, som også gælder hjul til kørestole og ganghjælpemidler.

Fakta om TENTE A/S

Adresse
TENTE A/S
Birkemosevej 32
8361 Hasselager

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70108210

CVR nummer: DK44078015

P nummer: 1001847570

Ansatte: 15

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bo Christensen
Afdeling: Salg & Marketing
Stilling: Intern salg
Direkte telefon: +45 70108210

Send til en kollega

0.093