23948sdkhjf

Combitherm Vintermåtte

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Forbedrede vintermåtter forlænger byggesæsonen  
Vintermåtterne bruges blandt andet til afdækning af nystøbte fundamenter for at opnå optimal ophærdningstid. Desuden forhindrer vintermåtten frostindtrængning, og evnen til begge dele er nu forbedret med det øgede isoleringslag. Vintermåtterne bruges i øvrigt ikke kun i byggebranchen, men blandt andet også til planter og afgrøder, hvor jorden skal være frostfri.

Høj genanvendelighed  
Udover isoleringsevnen udmærker COMBITHERMs vintermåtter sig ved, at foliet er meget stærkt, vandafvisende og nemt at rengøre.

Og skulle der, trods det stærke folie, alligevel ske et uheld med itu-rivning, kan produktet nemt repareres, uden at det højisolerende polyesterfyld mister sin isoleringsevne.

- Vores vintermåtter er af en sådan kvalitet, at de kan bruges igen og igen, og mange håndværkere har dem i årevis. Omvendt har måtterne også et prisniveau, der betyder, at de ikke koster ret meget at udskifte. Her er de i øvrigt meget miljøvenlige at skille sig af med. De er fremstillet af miljøvenlige materialer, er gift- og støvfri, og kan blot bortskaffes som brændbart affald, slutter Torben Hallstrup.

COMBITHERMs vintermåtter sælges i byggemarkeder landet over.

Fakta om COMBITHERM A/S

Adresse
COMBITHERM A/S
Industrivej 6
8653 Them
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 86847366

CVR nummer: DK87130428

P nummer: 1002764917

Ansatte: 30

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Torben Hallstrup
Stilling: COO
Direkte telefon: +45 23340180

Send til en kollega

0.047