23948sdkhjf

Arbejdsborde

Tilbage til virksomhedsprofilen.

En tilpasset arbejdsstation øger arbejdsindsatsen
En forkert arbejdsstilling nedsætter en medarbejders arbejdsindsats. Ved at gennemgå arbejdsgangene i en produktionsproces kan der designes en arbejdsstation, der understøtter de forskellige procedurer, som medarbejderen gennemgår. 

Det er individuelt, hvad der gør en arbejdsstation god, og derfor har vi både den enkelte medarbejder og produktet i fokus, når vi udvikler arbejdsstationer. På den måde kan tilpassede arbejdsstationer øge produktiviteten og dermed fortjenesten. 

Arbejdsbord med mange muligheder
Arbejdsstationerne kan tilpasses ud fra den enkelte medarbejders behov og arbejdsopgaver. Det store udvalg af tilbehør gør arbejdsstationerne alsidige og fleksible.  Antallet samt placeringen af hylder, skuffer, lamper, plukkasser, fodstøtter m.m. kan tilpasses efter behov. Desuden er alle arbejdsstationer tilgængelige i en version, som beskytter brugeren mod elektrostatiske udladninger.

En arbejdsstation bør opbygges med jævn prioritering af at mindske spild i arbejdsprocessen samt sørge for et godt og ergonomisk arbejdsområde for medarbejderen.

En god arbejdsstation er en god investering
En arbejdsstation, som er optimalt indrettet, vil forenkle arbejdsgange og forbedre arbejdsmiljøet for medarbejderen. Dermed vil motivationen og tilfredsheden hos medarbejderen forbedres, og som en følge heraf vil der være en højere ydeevne og dermed øget effektivitet.

www.hncgroup.dk

Fakta om HNC Group A/S

Adresse
HNC Group A/S
Borgergade 17
4241 Vemmelev

Region
Danmark
Sjælland
Slagelse Kommune

Telefon: +45 70132300

CVR nummer: DK25486064

P nummer: 1004472926

Ansatte: 25

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jesper Frost

Send til en kollega

0.081