23948sdkhjf

McDonalds-chef i spidsen for AmCham Denmark

McDonalds Danmarks administrerende direktør er udnævnt til formand for Det Amerikanske Handelskammer i Danmark og kommer dermed til at stå i spidsen for internationale virksomheders talerør i Danmark.
Australske Stephen Shillington er torsdag udnævnt som efterfølger til Amchams tidligere formand Kim Østrup, der har siddet på formandsposten siden 2010. Det skriver Berlingske Business.

Ud over sin position som direktør for et internationalt selskab i Danmark kan Stephen Shillington også bruge sine personlige erfaringer i forhold til sit nye formandsskab.

Som udlænding har han på egen krop prøvet, hvor svært det kan være at ankomme og finde sig til rette i Danmark med nyt arbejde og familie. Han har tidligere udtalt, at det er svært at være i Danmark uden at kunne tale dansk og at han gerne vil involere sig i debatter omhandlende ernæring og fedme. Og netop disse holdninger var startskuddet til sit engagment i Amcham.

- Jeg skal bygge videre på det fundament, og jeg skal fortsætte med at knytte stærke bånd til politikere, meningsdannere og virksomheder i Danmark, forklarer han til avisen.

Stephen Shillington vil altså i de kommende år komme til at arbejde med at tiltrække flere internationale selskaber og udenlandske talenter til Danmark.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093