23948sdkhjf

Hvem skal overtage Harboe-tronen?

Flere medier gætter på, at Bernd Griese er ved at køre sin yngste datter i stilling til at overtage direktørposten.
Pernille Harboe Griese er 34 år og er pt. beskæftiget i bryggeriets marketingafdeling. Og her har hun det godt, siger hun i et interview med Børsen.

Da Pernille Harboe Griese vendte hjem til familiens bryggeri i Skælskør for fem år siden, begyndte medier og lokalsamfund spekulationerne om et generationsskifte. Hun er nemlig den eneste i sin generation, der er aktiv i bryggeriet.

- Jeg har absolut ingen planer om at skulle op i direktørstolen efter min far. Det er ikke det, jeg har ambitioner om. Jeg ser ikke mig selv som direktør, og det er min far også afklaret med, siger hun til Børsens journalist.

Bernd Griese vil med sine 71 år og 40 år på tronen ikke spå om fremtiden, men påpeger over for avisen, at bryggeriet er børsnoteret, hvorfor det er afgørende at finde en direktør, der både evner og lyster opgaven.

Pernille Harboe Griese er både uddannet bager og folkeskolelærer, men i 2008 vendte hun tilbage til familieforetagenet, hvor hun tidligere havde haft nogle småjobs. Og her forventer hun nu at blive, for "Harboe er en livsstil for mig", tilføjer hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062