23948sdkhjf

Uhrenholt hædres for Asien-succes

Uhrenholt-profil får æresmedalje for at opnå tocifrede vækstrater for den danske fødevaregrossist på det asiatiske marked.
HKH Kronprinsesse Mary overrakte den 29. maj Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje til Morten Staal Jonassen, regional general manager for fødevaregrossisten Uhrenholt. Jonassen modtager prisen for sin succes på det asiatiske marked for handel med fødevarer – en succes langt fra alle opnår her.

Fødevaregrossisten Uhrenholt har over de seneste 5 år kæmpet sig vej ned i de asiatiske kølediske. Resultatet er tocifrede vækstrater for handel med fødevarer på det asiatiske marked .

Successen bunder i virksomhedens gode renommé, der i høj grad skyldes Jonassen store indsats. Virksomheden forventer samme vækst i de kommende år.

- Morten Staal Jonassen er en aktiv forretningsmand og færdes i de danske erhvervskredse og sammenslutninger i Kuala Lumpur. Malaysia er et svært marked at trænge igennem, når det drejer sig om fødevareprodukter, så derfor er virksomhedens vækst en særdeles flot bedrift, fortæller Nicolai Ruge, ambassadør i Kuala Lumpur.

Hårdt arbejde er vejen til succes i Aasien
Morten Staal Jonassen er ansvarlig for driften af Uhrenholt kontorer over hele Asien med hovedsæde i det regionale hovedkvarter i Kuala Lumpur.

- Han har formået at gøre Uhrenholts Emborg-brand blandt de hurtigst voksende fødevarebrands i Sydøstasien i 2012. Han er beslutsom, fokuseret og hårdarbejdende, men også en meget positiv person, som er vellidt blandt de asiatiske forretningspartnere, fortæller Sune Uhrenholt, CEO, Uhrenholt A/S.

Der er derfor ingen tvivl om, at Jonassen har gjort en stor indsats for dansk eksport, og han har banet vejen for andre danske selskaber, der ligesom Uhrenholt ønsker at opnå succes på det asiatiske marked.

Fakta: Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje
• Tildeles personer eller danske virksomheder med hjemsted i udlandet.
• Prisen gives som anerkendelse for en fremragende indsats til fremme af afsætning af danske produkter og tjenesteydelser i udlandet.
• Prisen bedømmes på graden af en bemærkelsesværdig indsats over en årerække.
• Resultaterne bedømmes i forhold til størrelse og stigningstakt.
• Hædersprisen forvaltes af en komité bestående af: HKH Prins Henrik, fire af Eksportforeningens forretningsudvalg udpegede repræsentanter og en repræsentant fra Udenrigsministeriet.
• Med æren følger en medalje, et diplom og retten til at bruge hædersprisens logo og navn.

Kilde: Eksportforeningen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094