23948sdkhjf

DLG præsenterer ny koncernledelse

Samtidig med gårsdagens udmelding om Anders Børstings fokusskifte, præsenter DLG nyt hold i koncerndirektionen.
DLG´s nye koncerndirektion har udpeget en ny og handlekraftig koncernledelse, der skal sikre, at koncernens ambitiøse vækstmål kommer i hus.

DLG’s nye duo, koncernchef Kristian Hundebøll (Group CEO) og vicekoncernchef Lars Sørensen (Deputy Group CEO og CFO), har valgt, at optimere ledelsesstrukturen og lade koncernens forretningsfokus afspejle sig mere klart i organiseringen. Ønsket er, at koncernens hovedfokus skal træde tydeligere frem.

- Vi har i DLG’s Strategi 2016 sat nogle ambitiøse mål inden for især grovvarer, vitaminer og mineraler samt Service & Energi. Lars og jeg er overbeviste om, at vi her har en stærk koncernledelse, der kan sikre, at vi når de mål. Vi er i koncernen i gang med en større internationaliseringsproces, og derfor skal vi også have et endnu mere internationalt mindset. Det får vi med det nye hold, udtaler Kristian Hundebøll.

Lars Sørensen betoner især vigtigheden af koncernledelsens (Executive Management) sammensætning:

- Vores nye koncernledelse er alle kendte ansigter i DLG og er en god blanding af meget erfarne profiler og unge og energiske kræfter. Den internationale erfaring og de forskellige kompetencer inden for forretnings- og organisationsudvikling er en styrke for DLG’s videre udvikling.

De nye koncerndirektører er:
Ulrik Schlenz (51 år)
Tyskland er ubetinget DLG’s største marked, og det er derfor helt naturligt, at Ulrik Schlenz som CEO i DLG’s største datterselskab HaGe fortsætter med at være en del af den øverste koncernledelse. Han har været koncerndirektør i DLG siden 2012, og Ulrik Schlenz vil have ansvar for den fortsatte udvikling af HaGe. Samtidig skal han være med til at sikre synergier og sammenhængskraft i koncernen.

Ole Christensen (60 år)
Med målrettet og stort engagement har Ole Christensen i mere end 30 år bidraget til at udvikle DLG's forretning. Han har siden 1994 været en del af den øverste ledelse og har været hoveddrivkraften i den spændende udvikling af aktiviteterne i den danske del af grovvareforretningen. Han vil have det overordnede ansvar for grovvaredelen i Danmark.

Carsten Klausen (48 år)
Siden 1990 har Carsten Klausen stået i spidsen for en række af DLG’s grovvareaktiviteter i Danmark, inden han i 2005 kom til Sverige og gennemførte en succesfuld turn around af DLG’s datterselskab Svenska Foder i Sverige. Han har sikret Svenska Foder en position som ét af Sveriges førende landbrugsselskaber. Carsten Klausen vil have det overordnede ansvar for grovvaredelen i Sverige.

Jacob Holm (53 år)
Jacob Holm har været i DLG siden 1990, hvor han har bestridt flere ledende poster, og han har siden 1997 været direktør for Vitfoss. Jacob Holm har et visionært udsyn, der har positioneret DLG fra en international til en global aktør inden for vitamin- og mineralområdet, som har en vigtig plads i vækststrategien.

Keld Kruse (51 år)
Innovation og forretningsudvikling er hovedfokus for Keld Kruse, der har været ansat i DLG siden 1987. Han har opbygget Service & Energi divisionen, herunder DLG’s teleselskab fra at være det mindste forretningsområde til at være en division, der står for en fjerdedel af DLG’s omsætning. Også Team AG ligger under hans ansvarsområde.

Maria Kofod Larsen (33 år)
Trods sin unge alder har Maria Kofod Larsen været i DLG-koncernen siden 2000 og har bredt kendskab til forretningen. Hun har i fire år været direktionsassistent tæt på den øverste ledelse og har desuden arbejdet indenfor både HR og marketing. Maria Kofod Larsen får ansvar for en ny enhed ”HR & Kommunikation” med HR, Kommunikation, Marketing og Ledelsessekretariatet. Hun skal udvikle organisationen og sikre, at der tales med fælles stemme internt og eksternt.
Læs mere om: DLG
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205