23948sdkhjf

Holstebro-slagter vinder Slagterprisen 2013

Slagter Bertelsen fra Holstebro modtog torsdag branchens hæder for flere nyskabende initiativer.
Slagtermester Jens Bertelsen fra Holstebro var nomineret blandt fire slagtermestre og endte torsdag eftermiddag med at stå med den prestigefyldte pris i hånden. Det skete, da Landbrug & Fødevarer torsdag eftermiddag lagde lokaler til branchens årlige prisuddeling.

Ifølge seniorkonsulent hos Landbrug & Fødevarer, Vickie Kristensen, er det fuldt fortjent, at Jens Bertelsen har vundet prisen.

- Alle de nominerede har et enormt højt niveau med fokus på basishåndværket og kvaliteten i råvarerne. Men Slagter Bertelsen har en enormt effektiv og skarp produktion i sin butik. Samtidig tænker han hele tiden nyt. Han har for eksempel startet Danmarks første nøglehulsmærkede grillbar med sine egne pølser, og det er de små ekstra ting der gør, at han bliver vinderen i år, siger Vickie Kristensen.

Hun fremhæver samtidig, at årets vinder er fjerde generation i slagterbutikken.

- Slagterfaget ligger på det nærmeste i Jens Bertelsens blod. Det kan man se i hans butik, og i den stolthed han har omkring faget, siger Vickie Kristensen.

Overrasket og glad prismodtager
Det var en utrolig overrasket og glad Jens Bertelsen fra Holstebro, der kunne tage imod det speciallavede trofæ, da stemmerne var talt op.

- Jeg ser helt klart denne pris som en ærespris. At man bliver belønnet for historie og kvalitet betyder meget. Jeg er jo en beskeden jyde, men det er jo altid noget at vinde sådan en pris, når man bor i en by som Holstebro med hele fem slagtere, sagde Jens Bertelsen.

Vinderen af årets slagterpris har hele næste år lov til at reklamere med prisen og titlen i sin butik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078