23948sdkhjf

Eurofins samler danske laboratorier

I slutningen af 2014 lukker Eurofins sit fødevarelaboratorium i Holstebro, når virksomheden samler sine danske aktiviteter i Vejen.
Eurofins Steins Laboratorium samler sine danske aktiviteter og har valgt Vejen som sit nye hovedsæde. Den melding fik virksomhedens 150 medarbejdere i Holstebro onsdag eftermiddag, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- For at blive bedre i konkurrencen med internationale virksomheder, har man kigget på omkostningerne, og her er det klart, at det er billigere at være samlet et sted frem for på fire adresser som i dag, siger adm. direktør Svend Aage Linde til avisen.

Han forklarer, at alle medarbejdere har fået tilbud om at flytte med, men hvor mange der rent faktisk vil tage turen på de ekstra 125 km. bliver først afgjort senere.

Vejen er valgt som nyt hovedsæde på grund af bedre beliggenhed, dels i forhold til motorvej og dels på grund af flere store kunder i det nordtyske.

Ifølge Svend Aage Linde er der i dag 200 ansatte i Vejen og Eurofins bygger et helt nyt laboratorium, så der bliver plads til i alt 400 medarbejdere.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125