23948sdkhjf

Claus Meyer aktuel i ny tv-serie

Claus Meyer og hans hold er aktuel i en ny programserie på DR1. På bare 12 timer vil de bygge en restaurant op fra bunden og lave mad af lokale råvarer til 1.000 mennesker.
I tre programmer følger vi Claus Meyer og hans team, når de besøger Ærø, Helsingør og Billund og sammen med et stort hold af frivillige etablerer en pop up-restaurant for en dag.

På 12 timer skal der bygges et køkken og en restaurant op fra bunden, der skal findes frivillige hjælpere, og de lokale råvarer skal i hus og tilberedes til dagens mange smagsprøver og aftenens menu.

- Jeg kan virkelig godt lide risikoen i konceptet: at måltidet i bedste fald bliver uperfekt - i værste fald en katastrofe, og at det hele afhænger af, hvordan og hvor godt, vi lykkes med at sprede ideen, og hvilket samarbejde vi kan få op at stå fra sted til sted, fortæller Claus Meyer.

'Spis Ærø'
I det første program, 'Pop up: Spis Ærø' er Claus Meyer og teamet taget til Det Sydfynske Øhav, hvor de skal etablere en restaurant i det gamle skibsværft på havnen i Marstal. Og opbakningen til arrangementet er stor fra starten.

Ærøboerne strømmer til med lokale råvarer til menuen og hjælper med alt lige fra tilberedning af maden til oppyntning af lokalet.

Naturvejlederen Niels tager på stranden sammen med en flok efterskoleelever for at finde urter til aftenens menu. Og fem kvinder fra Marstal pensionistforening sørger for det søde indslag til menuen i form af hjemmebagte kokostoppe, mens børn fra den lokale børnehave pynter op med malerier og tegninger.

"I bund og grund handler det jo om at skabe glæde, samarbejde og sammenhold gennem madlavning, og det har været en kæmpe fornøjelse at opleve den store involvering, vi har mødt rundt omkring i landet", siger Claus Meyer.

Programmerne sendes følgende datoer på DR1
'Pop up: Spis Ærø' sendes den 29. januar
'Pop up: Spis Helsingør' sendes den 5. februar
'Pop up: Spis Billund' sendes den 12. februar
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062