23948sdkhjf

Danæg-direktør i spidsen for frugtkoncern

Tidligere CEO for Danæg-koncernen, Jan Gerber, er udnævnt til ny administrerende direktør i System Frugt.
Jan Gerber, nuværende bestyrelsesmedlem i System Frugt koncernen, er pr. 8. maj udnævnt til ny administrerende direktør.

Jan kommer fra en stilling som CEO for Danæg-koncernen, hvor han var overordnet ansvarlig for en omsætning på kr. 1,2 mia. og cirka 300 medarbejdere. Jan har tidligere bl.a. været kædedirektør for fakta a/s og adm. dir. i KOOF Food koncernen herunder Kohberg Bakery Group A/S.

Samtidig med Jan Gerbers tiltrædelse overgår den tidligere administrerende direktør Steffen Molberg til en konsulentfunktion, og på den måde forbliver han tilknyttet til selskabet i en periode fremover.

Steffen har via sine forskellige funktioner som bl.a. ansvarlig for System Frugts tyrkiske datterselskab, og siden oktober 2010 som administrerende direktør, været med til at opbygge koncernens stærke markedsposition i Danmark og Norden.

- System Frugt har igennem årene skabt en ledende position på det danske marked for sundere snacks herunder tørret frugt, nødder og håndkogte kartoffelchips, der sælges og markedsføres under navnet Earth Control. Selskabet har en stærk platform i Danmark og et godt fodfæste i Norden, hvilket jeg ser frem til at gøre endnu stærkere i de kommende år. Planen er at fortsætte det tætte samarbejde med vores kunder med henblik på at accelerere væksten af vores Earth Control brand produkter. System Frugt står i dag med en stærk og velfungerende organisation som jeg ser frem til, at arbejde tættere sammen med i det daglige og bygge videre på den stærke kultur, som er en vigtig del af System Frugts DNA, siger Jan Gerber i en meddelelse.

System Frugt leverer til alle større detailhandelskæder i Norden. Systemfrugt har indkøb, produktion, markedsføring og salg på tværs af tre produktionssteder i Tyrkiet, Tilst (Århus) samt Taars i Nordjylland. I alt arbejder ca. 160 medarbejdere i koncernen.

- System Frugt er en fantastisk virksomhed med et stort potentiale, og det har været en utrolig spændende og lærerig rejse for mig de seneste 10 år. Det er meget emotionelt at tage afsked med de mange
dygtige og dybt passionerede medarbejdere, som hver eneste dag har været med til at gøre en forskel for vores kunder, forbrugere og mig. I den kommende periode ser jeg frem til at bruge mere tid med min familie, som jeg har set for lidt igennem de seneste år og samtidig hjælpe Jan Gerber og System Frugt bedst muligt i tiden fremover, lyder det fra den afgående direktør Steffen Molberg.

System Frugt A/S ejes i dag af kapitalfonden Odin Equity Partners samt den tidligere ejer Jørgen Danielsen samt ledende medarbejdere som minoritetsaktionærer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078