23948sdkhjf

Magnum og designer kreerer unikt chokoladelingeri

Isproducenten har indgået et lidt usædvanligt samarbejde med couture designeren Stasia forud for den kommende Copenhagen Fashion Week.
Når Copenhagen Fashion Week løber af stablen i denne uge vil danskerne kunne opleve et modeevent udover det sædvanlige; spiseligt designerlingeri lavet af ægte chokolade, præsenteret af Magnum og Stasia.

Magnum har håndplukket den populære danske couture designer Stasia Hallas til udfordringen ”Magnum Chocolate Challenge". Stasia er et etableret navn i modebranchen og har blandt andet klædt Christiane Schaumburg-Müller, Julie Zangenberg og Caroline Fleming på. Hun har løst udfordringen i et tæt samarbejde med Magnum og et hold chocolatiers fra Frederiksberg Chokolade.

- Det har været vildt spændende at være med i ”Magnum Chocolate Challenge”, og det forunderlige ved udfordringen er denne her unikke kombination af to håndværk; designerens og chocolatierens. For mig har det især været interessant at finde ud af, hvad der kunne lade sig gøre i arbejdet med chokoladen, blonderne og mit design. Hele vejen igennem har det været vigtigt for os, at resultatet blev elegant og passede til den feminine, sensuelle kvinde, som Stasia-kvinden er og det univers, Stasia repræsenter, fortæller Stasia om samarbejdet.

Elegant chokoladelingeri
Det er ikke første gang, at Magnum udfordrer en dansk designer i deres ”Magnum Chocolate Challenge”. Tidligere har is-producenten samarbejdet med kjoledesigneren Jesper Høvring og en række danske smykkedesignere om henholdsvis en kjole i bæredygtig chokolade og en kollektion af spiselige chokoladesmykker. Begge chokoladekreationer vakte stor opsigt blandt presse og modeugens gæster.

Årets lingeri-design er inspireret af Stasias nyligt tilføjede Lace by Stasia-linje og lingeriet er kreeret i en delikat kombination af blonde og chokolade. Resultatet bliver vist frem ved en champagnereception inden Stasias officielle show. Showet afholdes på Orangeriet, hvor en af de fornemste opgaver bliver at holde lokalet koldt, så kreationerne ikke smelter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078