23948sdkhjf

Det sker: Mejeriernes Leverandørdag 2014

Er du nysgering efter at høre om nye mejeriteknologiske muligheder, få faglig sparring, møde nye og kendte fagkolleger, så kig forbi Mejeriernes Leverandørdag.
Konferencen afholdes på Hotel Legoland i Billund 18. september og er et forum for hele mejeriindustrien og branchens leverandører.
Vi har inviteret en række kompetente fagpersoner fra forskningsmiljøet og leverandører til en inspirerende faglig dag. Udover de faglige indlæg kan deltagerne i den planlagte B2B-dating møde nye leverandører - knytte værdifulde partnerskaber og udveksle visitkort.

Du kan se frem til en række aktuelle faglige indlæg fra bl.a.:
- Professor på Aalborg Universitet Poul Houman Andersen; mobilisering af strategiske leverandørrelationer
- Vice president Henrik Bak, Arla Foods; strategisk tilgang til relationer – med fokus på supply chain efficiency
- Senior executive advisor på Institut for Fremtidsforskning Martin Kruse; fremtidens fødevarer og partnerskaber
- Samt en række leverandører, som præsenterer sidste nyt under overskrifterne automation, vand, produkt, energi og proces.

Mejeriernes Leverandør blev første gang afholdt 6. september 2012 og afvikles hvert 2. år i et samarbejde mellem Foreningen af mejeriledere og funktionærer, Danmarks Mejeritekniske Selskab og Dansk Mejeriingeniør Forening.

Info om program og tilmelding finder du her

Programkomitéens formål med konferencen er at skabe et forum for hele mejeriindustrien og branchens mange leverandører med henblik på synergi og værdiskabende og vækst for både kunde og leverandør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063