23948sdkhjf

Tre nye øl er en hyldest til Bornholm

Et malerisk samarbejde med familien til den nu afdøde Oluf Høst har resulteret i en ny eksklusiv ølserie fra Svaneke Bryghus.
Svaneke Bryghus har ladet sig inspirere af Oluf Høsts kendte malerier Bognemark, Ildebrand og Sildekoner, som illustreret oven for. Brygmester Jan Paul har ud fra disse udviklet tre nye øl, der alle tager navn efter den afdøde kunstners værker.

Bognemark er en eksport lager, Ildebrand er en red ale og Sildekoner er en american lager.

- Oluf Høstserien er i første omgang tænkt som en eksklusiv serie, hvor der kun tappes 18.000 flasker af hver variant. Med respekt for Oluf Høst har vi afbilledet motiverne på etiketten. Oluf Høst Familien har desuden leveret citater fra Oluf Høst, som sætter ord på de afbildede malerier. Jeg håber, at de flotte maleriske etiketter sammen med de sjove navne vil skabe blikfang på ølhylderne, udtaler bryggeri-direktør Daniel Barslund.

Daniel tilføjer, at processen med de nye øl har været spændende, og han er rigtig glad for samarbejdet med Høst-familien.

Oluf Høsts barnebarn, Peter Høst er enig, og tilføjer, at bryggeriets forespørgsel om samarbejde var en sjov og anderledes tilgang, og en innovativ måde at hylde såvel kvalitetsøl og de verdenskendte malerier.

Den nye øl-serie kan fra slut august købes i Kvickly samt i SuperBrugsen og Fakta.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079