23948sdkhjf

Nordjysk iværksætter leverer kød direkte til døren

Forbehandlet kød, der kun skal varmes i ovnen, kan blive næste trend inden for færdigproducerede fødevarer leveret direkte til døren.
Det mener iværksætter Lars Ebbe Sørensen fra Hjørring, som tror så meget på ideen, at han netop har åbnet internetforretning en sovido.dk.

Lang tid er 20 minutter
Sous vide - udtales stort set som sovido - er fransk og betyder under vakuum. Og kort fortalt bliver kødet pakket i vakuum-poser, hvorefter det ved meget lav temperaturer varmes i vandbad mellem 8 og 20 timer. Metoden sikrer kødet en stor mørhed, smagen og næringsstoffer.

Inden det vakuumpakkede kød tilberedes, er det krydret eller marineret - hvis ikke det blot skal være naturel. På den måde kan man lave langtidsstegt kød på et kvarters tid, da kødet blot skal ud af vakuumposen og varmes i ovnen.

Lars Ebbe Sørensen er netop nu i gang med at forhandle med lokale gartnere for også at kunne tilbyde kunderne tilbehør til kødet, da målet er, at kunne sælge samlede måltidskasser, så forbrugerne ikke skal tænke på, hvad der kan serveres til kødet.

Svær opstart
Ved siden af netforretningen arbejder han fuld tid som sælger for et it-firma.

- Det er meget svært at starte en ny virksomhed op. Ingen banker ville låne mig penge, så det endte med, at en god ven skød penge i virksomheden, fordi han tror ligeså meget på ideen som jeg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093