23948sdkhjf

Lidl og Skare fortsætter samarbejde

Mens Dansk Supermarked stopper samarbejdet med Skare Meat, fortsætter Lidl Danmark med at samarbejde med virksomheden.
Kødkoncernen Skare Meat er netop blevet udelukket fra i fremtiden at samarbejde med Dansk Supermarked, hvilket er sket som en følge af salmonella-sagen der florerede for en måned siden. Lidl Danmark der imod fastholder samarbejdet – dog med visse restriktioner, skriver Fødevarewatch.

Læs også: Dansk Supermarked afbryder definitivt samarbejdet med Skare

- Vi arbejder fortsat med Skare Meat Packers og har gjort det igennem mange år. Det er en virksomhed med mere end 40 års erfaring i branchen, og vi har været tilfredse med det samarbejde, vi har haft gennem årene. Vi har derfor valgt ikke at stoppe samarbejdet på baggrund af den omtalte sag, men har i dialogen med Skare naturligvis gjort det klart, at vi ikke vil acceptere flere lignende sager, skriver Rikke Brandes, kommunikationschef i Lidl Danmark, i en e-mail til FødevareWatch.

Det afgørende for at Lidl Danmark vælger at fortsætte samarbejdet er, at Skare Meat i starten af september 2014 blev både IFS- og BRC-certificeret på højeste niveau, hvilket ifølge Rikke Brandes er et klart signal om, at Skare Meat har et højt niveau for kvalitet og fødevaresikkerhed.

Ifølge Fødevarewatch har også Aldi valgt at stoppe sit samarbejde med Skare Meat.

Originalartikel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094