23948sdkhjf

Coisbo Beer henter endnu en international medalje

Efter et helt forrygende 2014, hvor præmieringerne for brygmester Anders Coisbos øl er uddelt i et helt fantastisk antal, er der nu uddelt én mere.
Succesen vil ingen ende tage for det fynske mikrobryggeri Coisbo Beer.

Efter et helt forrygende 2014, hvor præmieringerne for brygmester Anders Coisbos øl er uddelt i et helt fantastisk antal, er der nu uddelt én mere.

Brussels Beer Challenge blev afholdt i sidste weekend i Bruxelles i Belgien. Her konkurrerer bryggerier fra hele verden om at lave den bedste øl i forskelllige kategorier.

I konkurrencen deltog 725 udvalgte øl fra 25 lande, mens dommerpanelet bestod af 61 professionelle dommere fra 21 lande.

Læs også: Stor medaljehøst til Coisbo Beer

En sølvmedalje til Coisbo Seven
Coisbo Seven er en egetræslagret Barley Wine og i kategorien Specialty Beer blev Coisbo Seven præmieret med en sølvmedalje.

Da Anders Coisbo selv smagte Coisbo Seven første gang, vidste han at ”den sad lige i skabet”, og det er en stor fornøjelse at se at de professionelle dommere er enige.

- Efter i år hvor vi er begyndt at deltage i konkurrencer i udlandet, kan vi med stolthed konstatere at samtlige øl i sortimentet hos Coisbo Beer er internationalt bedømt og at de alle er præmieret, siger Anders Coisbo, og fortsætter:

- Det bliver vanvittig svært at overgå næste år.

Coisbo Beers juleøl, Coisbo Christmas Ale har ligeledes vundet publikumsprisen som bedste juleøl, på Julebryg Festivalen i København i 2011, 2012 og 2013 – Julebryg festivalen er ikke blevet afholdt i 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078