23948sdkhjf

Ingen flaskehals i produktionen

Midtfyns Bryghus har med hjælp fra Væksthus Syddanmark udvidet, automatiseret og fordoblet produktionen af øl.
Ingen banker ville låne Midtfyns Bryggeri penge til en udvidelse og automatisering af produktionen, men da Væksthus Syddanmark havde været inde over og hjulpet med udarbejdelsen af handlingsplaner og præsentationer var der pludselig bid og banken ville være med, skriver Fyens.dk.

Det betyder, at Midtfyns Bryghus har kunnet investere 3,1 millioner kroner i nye maskiner samtidig med at man er flyttet i større lokaler.

- Min nye yndling er flasketapningsmaskinen. Tænk sig at vi gjorde det i hånden før. Vi havde fat i en øl otte gange. Og vi satte endda etiketter på med hånden. Nu er alt automatisk, og vores kapacitet er meget større, fortæller ejer Eddie Szweda, der før udvidelsen håndtappede 5000 øl om ugen og i alt havde fat i en øl otte gange, før den kunne forlade bryghuset.

I dag sælger bryghuset således dobbelt så mange øl som før udvidelsen, og der er endda kapacitet til en udvidelse, så nu er det kun et spørgsmål om salg og markedsføring, da der ikke længere er nogen flaskehals i produktionen, lyder det fra Eddie Szweda.

Originalartikel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111