23948sdkhjf

Partner i spil hos Tican

Ticans årsregnskab for 2013/14 viser, at selskabet har været nødt til at trække på den ”frie egenkapital” for at sikre leverandørerne en restbetaling, der matcher det øvrige marked.
Årsregnskabet var præget af det russiske importforbud af kød fra EU. Det har især ramt Tican, der ifølge bestyrelsesformand Jens Jørgen Henriksen har været ”mere eksponeret mod det russiske marked end andre aktører”.

Bestyrelsen i slagterikoncernen er netop ved at afslutte processen om at finde en mulig fremtidig samarbejdspartner.

- Vi har arbejdet med den proces i omkring et år og vi skulle egentlig have været færdige til jul. Men den proces er blevet forsinket en smule, siger bestyrelsesformand Jens Jørgen Henriksen.

Han mener, at det er bidende nødvendigt at alliere sig med en samarbejdspartner, hvis man vil sikre en fremtidig vækst i virksomheden.

- Hvis vi vil vækste endnu mere både lokalt og i forædlingsdelen er vi nødt til at have en samarbejdspartner, hvor vi tilsammen kan gøre Tican mindre sårbar. Året i år har jo vist, at vi ikke er usårlige, siger Jens Jørgen Henriksen.

Han mener alligevel, at han har en ”fantastisk virksomhed” at tilbyde en kommende samarbejdspartner.

- Vores forædlingsvirksomheder i Polen og England viser meget gode resultater. I den sammenhæng er det pokkers ærgerligt, at vi blev knockoutet af Rusland-krisen. Det skal og vil vi være bedre til at håndtere, siger bestyrelsesformanden.

Hvem der er inde i billedet som en mulig samarbejdspartner, vil Jens Jørgen Henriksen ikke løfte sløret for på nuværende tidspunkt.

- Vi er inde i en god proces, og der er flere mulige partnere i spil. Men vi bliver altså ikke færdige før januar eller februar, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093