23948sdkhjf

Nye produkter og nye projekter hos Horn Cider

Hos Horn Cider foregår alt ved håndkraft, men det afholder ikke ejeren fra at kaste sig ud i udviklingen af nye produkter og nye projekter. Drømmen er at udvide og en dag at kunne leve af ciderproduktionen.
Ejer af Horn Cider Kristoffer Grund Vangsø bruger timer på udvikling og produktion af cider. Og selvom det langt fra giver overskud, så har han nu kastet sig ud i udviklingen af to nye vine samtidig med at han har fået foden inden for i et treårigt udviklingsprojekt om dansk frugtvin, skriver Midtjyllands Avis.

Tilbage i 2013 fik Kristoffer Grund Vangsø en sølvmedalje for sin cider Idun i Dansk forum for frugtvin og cider. Udover Idun tæller produktprogrammet også den mousserende æblevin Frigu og inden længe en mousserende hyldeblomstvin og en dessertvin.

Kristoffer Grund Vangsø er dog påpasselig med at frigive en dato for lanceringen af de nye produkter, fordi han ved at der nemt kan gå noget galt i processen, når man arbejder med fremstilling af cider og mousserende vine.

-Det er ikke alt, man kan styre, og jeg har stadig rigtigt meget at lære, siger Kristoffer Grund Vangsø, der helst vil have kontrol med alle processerne i produktionen, hvor alt foretages ved håndkraft lige fra tapning, pakning, påsætning af etiketter til degorgering.

Kristoffer Grund Vangsø får nu mulighed for at lære endnu mere med deltagelsen i et treårigt projekt om udvikling af dansk frugtvin sammen med med balndt andre Cold Hand Winery i Randers.

Horn Cider kan hvert år melde alt udsolgt og de fire tønder som i dag udgør hele årets produktion er langt fra nok, hvis drømmen om en dag at leve af Horn Cider skal gå i opfyldelse. Det kræver dog en udvidelse som der ikke er penge til i øjeblikket.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079