23948sdkhjf

Slik dukker op over det hele

Hvis man vil blande sit slik selv – og det vil rigtig mange danskere – så bliver der flere og flere muligheder for at gøre det. Også på steder, man måske ikke lige regnede med.
Danske slikmunde er vilde med at blande selv, og muligheden for at sammensætte sin personlige gufpose er nu ved at brede sig til byggemarkeder, tøjforretninger og bilforhandlere, skriver Dr.dk.

- Nu er det alle slags butikker, der vil have det. Den sidste, som vi har været ude at stille op ved, er et byggemarked, og vi har fået henvendelser fra bilforhandlere og tøjfirmaer, siger Per Kjær, der er direktør i slikvirksomheden Lokalgrossisten i Randers, til DR.

Afsløringer giver flere kunder
I sidste uge beslaglade Fødevarestyrelsen 25 tons slik på et ulovligt lager i Tranbjerg, hvor chokolade, vingummi og lakrids blev opbevaret under særdeles uhygiejniske forhold med rotte- og museekskrementer både her og der.

Den slags giver flere kunder hos Lokalgrossisten, som ifølge DR får flere kundehenvendelser, hver gang myndighederne afslører et ulovligt lager. Per Kjærs firma sælger p.t. cirka 300 tons bland selv-slik om året, og direktøren forudser, at tallet kun vil vokse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125