23948sdkhjf

Foodexpo sætter spot på lokale specialiteter

Kæmpestort torvemarked på den danske madmesse
Når Foodexpo åbner for herlighederne 6.-8. marts 2016 i MCH Messecenter Herning, kræses der som noget nyt om den lokale gastronomi med et kæmpestort torvemarked, som vil bugne af udsøgte råvarer og specialiteter.

De besøgende på Nordens største fødevaremesse kan således få overblik over, hvad man kan finde i deres eget lokalområde, når Foodexpo på et stort torvemarked vil gøre det nemt for små og mellemstore producenter at udstille deres egnsprodukter.

- Interessen for den lokale og nære gastronomi har aldrig været større, og den understøtter vi med øget opmærksomhed på de lokale fødevareproducenter, siger projektleder Carina Kirkegaard, MCH.

- Husk kun produkterne

- Det kan være svært for nogle udstillere selv at skulle opbygge en stand og håndtere de tekniske opgaver, der er forbundet med at udstille på en messe. Det har vi løst ved at bygge et flot og indbydende torvemarkedet, hvor udstillerne kun skal koncentrere sig om at medbringe deres produkter, tilføjer hun.

Foodexpo, der arrangeres af MCH og 14 brancheforeninger, bliver holdt i Herning hvert andet år. Sidste år var der 420 udstillere og 24.243 gæster, og arbejdet med at gentage den succes er allerede i gang. Hvervebrochurerne er netop sendt ud til hele foodservice-, detail- og hotel- og restaurationsbranchen.,

Messen vil også i 2016 være pakket med foredrag, aktiviteter og produktnyheder. De populære konkurrencer om årets kok og tjener og de nordiske kokkemesterskaber vil sammen med flere andre konkurrencer peppe messedagene op.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063