23948sdkhjf

- Slush-ice, det kunne jeg ikke drømme om at smage

Leverandører og indkøbere både tilfredse og trætte i Bella Center
Efter tre dage med fuld tryk på madoplevelser, trends, foredrag, salgstaler og meget mere med relation til fødevarer lukkede og slukkede Copenhagen Food Fair i går for i år.

Food Supply stillede tre spørgsmål til tre af deltagerne i Bella Center (klik øverst til højre i billedet for at se de øvrige billeder)

Erik Rasmussen, salgschef hos Them Andelsmejeri, havde messens måske allerbedste placering - lige ved indgangen, hvor det var meget svært for gæsterne at undgå at se ostene fra Them.

Rikke Sloth, marketingassistent hos brødproducenten Kohberg, var sammen med et par kollegaer travlt beskæftiget i messens økologiske afdeling.

Og Camilla Jølver, køkkenleder på Blindecenter Bredegaard i Fredensborg, var taget på messe for at suge inspiration til sig.

Hvad er det bedste ved Copenhagen Food Fair?

Erik Rasmussen: At møde rigtig mange mennesker, der har interesse for mine produkter. Jeg har lavet 6.000 smagsprøver

Rikke Sloth: Det er uden tvivl det store, økologiske set-up, der er i år. Vi er her kun, fordi der er fuldt fokus på økologien.

Camilla Jølver: Det bedste er at se, at økologien er blevet så stor.

Hvad er det værste ved Copenhagen Food Fair?

Erik Rasmussen: Der er ikke noget, der er det værste. Jeg har jo været heldig at få en rigtig god placering, så jeg kommer hjem og er glad.

Rikke Sloth: Det værste? Jeg kan vist kun sige, at jeg er træt, når jeg kommer hjem i aften. Det er hårdt arbejde.

Camilla Jølver: Jamen, der er masser af ting, jeg ikke vil bruge tid på. For eksempel kunne jeg ikke drømme om at smage på det slush-ice derovre. Men så er der så meget andet, der er fantastisk at smage.

Hvad har du fået ud af at være med?

Erik Rasmussen: Jeg har ikke lige fået ordrer på blokken, men vi har fået præsenteret vores varer og givet folk en god oplevelse - så forhåbentlig har folk os i baghovedet, når de næste gang skal købe ind.

Rikke Sloth: Vi har fået masser af gode kontakter og lavet aftaler til vores konsulenter, som i den kommende tid får travlt. Også med udenlandske kunder fra eksempelvis Finland og Sverige.

Camilla Jølver: Jeg har fået gode fif - for eksempel til, hvordan man laver en ordentlig pizzadej. Og så har jeg smagt ting og lavet besøgsaftaler med nye leverandører, som kunne være noget for mit køkken.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078