23948sdkhjf

Kattegat Seafood mistede færre millioner

De seneste års dårlige tider ser ud til at være vendt
For fjerde gang i træk måtte Kattegat Seafood i Grenaa i det seneste regnskab notere sig et underskud i millionklassen - denne gang et minus på 4,5 millioner kroner for de første ni måneder af 2014. Fiskevirksomhedens regnskabsperiode er lagt om, og derfor er årets sidste tre måneder ikke med.

De foregående tre år har underskuddet været på 5,8 millioner, 6,3 millioner og 6,9 millioner kroner, så der er trods alt tale om et skridt i den rigtige retning.

Og havde oktober, november og december været med, havde det set langt bedre ud, påpeger ledelsen i beretningen. Der er foretaget diverse omorganiseringer og tilpasninger, og de slog igennem allerede i de tre nævnte måneder, som altså nu er de tre første i det nye regnskabsår. Denne periode viser en tilfredsstillende positiv indtjening i modsætning til samme periode året forinden, hvor indtjeningen var negativ nævner ledelsen.

Bruttofortjenesten fra 1. januar til 30. september 2014 var 16,2 millioner kroner, mens den for hele 2013 var 19,1 millioner.

Kattegat Seafood har ifølge regnskabet 56 ansatte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11