23948sdkhjf

Gråsten Fjerkræ udvider den økologiske produktion

Gråsten Fjerkræ vil fra sensommeren levere økologiske frilandsænder og -gæs som bliver slagtet på gården, hvor de vokser.
- Efterspørgselen på økologiske Berberi-ænder har vi slet ikke kunnet efterkomme, vi har en underproduktion i EU og efterspørgselen stiger forsat, siger bestyrelsesformand Gunder Jensen fra Gråsten Fjerkræ A/S om udvidelsen af den økologiske produktion af frilandsænder og -gæs.

Det betyder at fra og med sensommeren vil der produceres og slagtes endnu flere frilandsænder og -gæs fra virksomhedens faciliteter i Flensborg.

Gunder Jensen fortæller, at netop produktion og slagtning af frilandsænder og -gæs ikke er rentabel i Danmark, og at man der for har valgt at flytte syd for grænsen. At det blev Flensborg er der er en særlig årsag til.

- Det var nemmere for at flytte produktionen af de levende dyr fra Gråsten til Flensborg da tilbuddet kom, vi har i dag dyrene gående direkte ved slagteriet, fortæller han og uddyber:

- Vi har ingen dyretransport, dyrene går selv ind på slagteriet ude fra de grønne marker.

Gunder Jensen forventer at de første ænder og gæs fra Flensborg vil ligge i køledisken i de danske butikker fra november.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079