23948sdkhjf

BF-Oks indgår aftale med kokkelandsholdet

BF-Oks A/S har underskrevet en samarbejdsaftale med Det Danske Kokkelandshold om leverance af alle råvarer til træning og konkurrencer de kommende 3 år.
Der vil blive tale om BF-Oks’ egne produkter: Kildegården Dansk Kødkvæg, Sydfyns Lam fra Hesselager og Svendborg Gourmetgris.

For BF-Oks betyder samarbejdet, at man kan følge udviklingen hos de danske kokke på tæt hold og være med til at udvikle nye produkter og anderledes udskæringer, som efterfølgende kan udbredes til BF-Oks' kundekreds. Kokkelandsholdet skal samtidig hjælpe BF-OKs med at fremstille nye opskrifter på kendte råvarer.

Samarbejdet har også stor betydning for Det Danske Kokkelandshold.

- Efter en årrække med Danish Crown som sponsor, har vi valgt at se os om efter en anden kødsponsor. Vi har fulgt BF-OKS fra sidelinjen et stykke tid og var enige om at de ville være et godt match for os, siger Sten Slot, der er direktør for Kokkelandsholdet.

- De har varer af topkvalitet - Kildegården Dansk Kødkvæg, Sydfyns Lam fra Hesselager og Svendborg Gourmetgris for blot at nævne nogle - herudover er det rart at firmaet ikke er større end, at der er en tæt kontakt helt ud til ham, der arbejder med kødet. Vi glæder os utrolig meget til samarbejdet, det er dejligt at samarbejde med nogle, hvor den gensidige respekt er helt åbenlys, fortsætter Sten Slot

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109