23948sdkhjf

Karamel Kompagniet: Et godt produkt giver overskud

Den bornholmske konfekture-producent er blevet god til at tjene penge. Bundlinjen er fordoblet.
Karamel Kompagniet, der hører hjemme på Bornholm, har på bare et år formået at fordoble resultatet på bundlinjen.

Bruttofortjenesten i 2014 landede på 5.819.407 kr. (2013: 5.037.420 kr. ) mens resultatet før skat nåede 1.992.545 kr. (2013:953.806 kr). Årets resultat rundede 1.500.037 kr. hvilket er en væsentlig stigning fra året før, hvor resultatet var 703.190 kr.

- Overskuddet skyldes et godt produkt, uden det var der ikke noget regnskab, siger direktør og grundlægger Anna Knightbridge Niberg-Zehngraff til Food Supply.

At omsætningen stiger moderat mens bundlinjen er på himmelflugt skyldes en effektivisering af arbejdsprocesserne og optimerede arbejdsgange, fortæller Anna Knightbridge Niberg-Zehngraff.

Hun anser da også resultatet som værende tilfredsstillende og forventer en stigning i aktivitet og indtjening i 2015.

- Vi har fokus på en rolig og organisk vækst. Virksomheden er jo startet af min mand og jeg, som i bund og grund ”bare” er iværksættere, så hver dag lærer vi nye ting om det administrative som gør Karamel Kompagniet til en mere rentabel og effektiv virksomhed. I år har vi hovedfokus på at pleje og vedligeholde vores nuværende gode kunder, fortæller hun.

Karamel Kompagniet har produktion i Gudhjem og har pt. under 10 ansatte, men Anna Knightbridge Niberg-Zehngraff forventer at man ved årets udgang vil have ansat flere. Der er nemlig stor efterspørgsel på karamellerne fra Bornholm, dog ikke så meget at virksomheden ikke kan følge med:

- Heldigvis er alle vores medarbejdere holdspillere, så når en stor ordre skal ud af døren giver vi den alle en ekstra tørn, slutter hun.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125