23948sdkhjf

Just Eat frygter ikke boykot

Mindst 300 restauratører vil boykotte Just Eat på grund af stigende priser. Just Eat-direktør frygter ikke, at det kommer så vidt.
For tre uger siden oplyste Just Eat sine 2000 samarbejdspartnere at man indførte prisstigninger - det har siden medført trusler om boykot, skriver Børsen.

I spidsen for den nye forening, der vil gennemføre boykotten, står Kemal Yalcin, der oplyser, at gruppen allerede omfatter 300 restauratører.

- Just Eat er ikke til at forhandle med. De opkræver 12 pct. af hver ordre, udover gebyrer. Hvis du eksempelvis skal ligge på en topplacering på Amager, koster det 16.000 plus moms, 21.000 kroner om måneden. Derudover kommer 12 pct. for hver ordre og gebyrer oveni, det kan man ikke tjene penge på, siger Kemal Yalcin, som tidligere har samarbejdet med Just Eat, men ikke gør det længere.

Hos Just Eat frygter adm. direktør Carsten Boldt ikke boykotten.

- Man skal altid tage sådan noget her alvorligt, og det gør vi også, men så tror vi heller ikke, at det er værre, siger Carsten Boldt, der ikke tror boykotten gennemføres.

Såfremt den koordinerede boykot gennemføres vil det være i strid med loven, lyder det fra kontorchef Martin Nyvang i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Han oplyser til Børsen at det vil være en overtrædelse af konkurrenceloven, hvis restauratørerne synes Just Eat er for dyre og aftaler ikke at bruge dem.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095