23948sdkhjf

Tetra Pak går efter milliarden i Silkeborg

DSS, der sælger til mejeriindustrien, har stor succes med svensk ejer
Silkeborg-virksomheden DSS, som udvikler og sælger højteknologiske membran-filtreringsanlæg til mejeriindustrien, nåede i 2014 et overskud før skat på 48 millioner kroner. Omsætningen landede i omegnen af 450 millioner kroner. Det skriver Midtjyllands Avis.

DSS blev for halvandet år siden solgt for et trecifret millionbeløb til svenske Tetra Pak, og årsrapporten for 2014 er således den første af sin slags med de nye ejere.

Ifølge administrerende direktør Niels Osterland overgår såvel omsætning som indtjening både hans egen og Tetra Paks forventninger, og han kalder i Midtjyllands Avis resultatet "helt forrygende".

Afdeling i USA

Niels Osterland er også chef for Tetra Paks amerikanske membran-filtreringsafdeling i Minneapolis i USA, og inklusive den afdeling er omsætningen oppe på cirka 650 millioner kroner.

- Vores ambition er at nå en omsætning på en milliard kroner i 2020. Det mener vi bestemt er opnåeligt, og der skal nok 30-40 flere ansatte til for at nå dertil, siger direktøren til avisen.

I øjeblikket er der cirka 90 ansatte hos DSS i Silkeborg, som sælger til mejeriindustrien verden over. Nogle af de seneste helt store ordrer er gået til mejerier i Holland, Tyskland og New Zealand.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.074