23948sdkhjf

Avis: Jensen's Køkken er til salg

Datterselskab i Jensen's-koncernen kan fås for trecifret millionbeløb, erfarer Børsen
Palle Skov Jensen, stifter og ejer af Jensen's Bøfhus, vil sælge en del af sin forretning for et trecifret millionbeløb.

Det skriver Børsen, som erfarer, at investeringsbanken SEB af Palle Skov Jensen har fået mandat til at undersøge muligheden for et salg af Jensen's Køkken, der leverer blandt andet whiskysauce og spareribs til detailhandlen og catering. Firmaet blev stiftet i 1997 og var i begyndelsen udelukkende leverandør til Jensen's Bøfhus.

Børsen har bedt Palle Skov Jensen om en kommentar til det mulige salg, men han ønsker ikke at kommentere.

Avisen nævner Findus, Tulip og Orkla-koncernen som mulige købere af Jensen's Køkken, der i det senest offentliggjorte regnskab - det for 2013 - havde et overskud på cirka to millioner kroner.

Bøfhuse med underskud

Anderledes skidt så det ud for hele Jensen's Food Group, koncernen bag bøfhusene med i alt 49 restauranter. Den havde i 2013 et underskud på 14,7 millioner kroner før skat.

Set i det lys giver det god mening at forsøge at sælge Jensen's Køkken fra, mener Dorte Wimmer, der er detailekspert ved Retail Institute Scandinavia.

- Så kan selskabet koncentrere sig om bøfhuset, som er der, hvor de kommer fra, og hvor en konkurrent som Restaurant Flammen pludselig stormer frem, siger hun til Børsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093