23948sdkhjf

Ny direktør i ArcusGruppen

ArcusGruppen henter ny direktør pr. 1. september 2015.
ArcusGruppens nye koncernchef, Kenneth Hamnes (45), har hele sin karriere arbejdet med mærkevarer og har leveret rigtig gode resultater.

- Hamnes' stærke mærkevarekompetence og gode ledererfaring var afgørende for bestyrelsens valg. Hans stærke fokus på innovation, kvalitet og gennemførelse er afgørende for ArcusGruppens fortsatte vækst, siger Michael Holm Johansen, bestyrelsesformand for ArcusGruppen.

- Jeg brænder for mærkevarer! Både inden for vin og brændevin har ArcusGruppen nogle af Nordens stærkeste mærkevarer, og enkelte er nærmest ikoniske. Med historiske rødder langt tilbage i tiden er det en meget spændende virksomhed, jeg skal lede, siger Hamnes.

Kenneth Hamnes afløser Otto Drakenberg, som har vært koncernchef siden april 2011. I Drakenbergs tid i ArcusGruppen har man opnået en betydelig omsætningstilvækst.

-Sammen med gode kolleger er jeg er stolt over, hvordan vi har løftet ArcusGruppen fra at være en næsten udelukkende norsk aktør til at blive en af de førende i Norden inden for vores område. Efter fire år med intensiv pendling er det på tide at bruge mere tid med min familie i Stockholm. Jeg ønsker Kenneth Hamnes og alle kolleger i ArcusGruppen det aller bedste fremover, siger Drakenberg.

Kenneth Hamnes, tiltræder primo september.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093