23948sdkhjf

Aprilsnaren der blev til virkelighed

Munkebo Mikrobryg har gjort alvor af en meget vellykket aprilsnar og præsenterer, på ølfestivalen i København, øllen, der kun skulle have eksisteret på papiret.
- Ikast og Munkebo Mikrobryg, går sammen for at udnytte kapaciteten (…) Munkebo bliver lambic bryggeri og Ikast, konkurrent til Carlsberg (…) Der arbejdes nu på at flette arbejdsrutinerne sammen så det nye bryggeri kan begynde at sende de første flasker ud. Det er planen at der skal være release af det først øl på Ølentusiasternes Festival til maj. Det vil blive tale om en 100% brettanomyces IPA, som vil hedde ”Hærvejens vildgærs IPA” og en fræk pale ale som vil hedde ”Frejas våde drøm”.

Sådan lød det i en pressemeddelelse udsendt af Munkebo Mikrobryg den 1. april 2015.

Tydeligvis en aprilsnar, men følgerne af aprilsnaren, som blev bragt i et par medier, havde brygmester hos Munkebo Mikrobryg Claus Christensen ikke kalkuleret med.

- Det var ikke meningen, der skulle laves, øllen Frejas Våde Drøm, men nu hvor I skrev om det, gik jeg i tænkeboksen og fandt på en opskrift som kunne passe og til den store ølfestival må man godt være lidt fræk, så der tager vi den med som testbryg, fortæller han til Food Supply.

Gimmick eller?
Frejas Våde Drøm går således fra at være aprilsnar til et vaskeægte bud på en amerikansk pale ale, der præsenteres på Ølfestival København 2015.

Om øllen bliver en fast bestandel af Munkebo Mikrobrygs sortiment eller blot ender som en gimmick ved denne særlige lejlighed er endnu uvist.

- Om den bliver fast, kommer an på om folk tager godt i mod den, siger Claus Christensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078